bipolar?

Fa molt poquet que he escrit el comentari anterior i ara em sento millor.
Això es ser bipolar?
No sé, però crec que tinc un desajust emocional força accentuat, tant de bo em quedés sempre com estic ara.
Potser escriure les meves sensacions i pensaments al moment, m'ajuda a estabilitzar-me mentalment.

9 comentaris:

la bipolaritat és xunga, xunga. Va molt més enllà de no sentir-se bé de tant en tant. No tinc ni idea del que et passa però l'he viscuda de prop en amistats i tots ho hem passat malament. Sí, és així realment, cal una ajuda professional d'algun tipus, sí.

 

Si, imagino que deu ser molt pitjor que el que em passa a mi.
Tant sols em refereixo a aquests canvis d'humor tant soptats i en tant poc temps de diferència.
Ara estic en positiu i no demanaria ajuda, però de la manera que m'he espantat...buf, no sé.

 

Ei, ei, ei antoni, tranquil nano. Deixar o que et deixin en una relació no és gens fàcil de portar-ho, és una putada no ens enganyem. Però et dire més, tens tot el dret a passar-t'ho malament, el que realment em preocuparia seria si estiguessis la mar de tranquil. És normal el teu estat d'anim.

Recolzat ara amb els amics, la familia, passa també estones sol, plora, riu i crida... i quant menys ta n'adonis estaras millor. Si passat moltes setmanes estas encara tocat, doncs fas el que hagis de fer i ja està.

Si em permets fer una mala comparació, un servidor, o sea un menda com jo, té pànic al dentista, però a l'entrar penso que amb una horeta ja estic al carrer i això em fa aguantar el que calgui. Doncs com sempre és qüestió de temps, te les passadàs magres però passat el temps (dies, setmanes, mesos) estaras millor.

Apa animus i fes una canya amb els colegues! ah! i sento el rotllo ;-) una abraçada!

 

Potser el fet d'haver-ho escrit...t'ha anat bé!
Una abraçada!

 

Tranki g! valoro moltissim totes i cada una de les vostres contribucions, prenc bona nota.
Gràcies a tots pels consell i suport, començo la setmana en positiu i ara sería capaç de qualsevol cosa, això espanta, perquè no sé quan tornaré a estar a baix. Espero que mai.
Gràcies de nou.

 

bueno, més enllà de criteris diagnòstics, valora que ara es un moment emocionalment dur per tant es nomral quee xperimentis tants canvis sobtats. t'ho diu un que entén en la matèria.

 

Claro que va bien escribirlo, ya es un paso en grande, y a veces hay que dar tiempo al tiempo para que todo agarre forma.
Esos altibajos a veces son parte de un descontrol emocional debido a causas múltiples o que eres una persona que duda, que quiere respuestas que es sensible.
Un saludo y te seguimos siempre.Un beso amigo

 

Antni.
la bilpolaritat, la conec d'aprop per una persona que conec, es molt mes que aixo que tu dius, no crec que ho siguis , els alts i baixos son molt bestals , i las etapatas de euforia , un descontrol total, no ho se com gastarte tot els centims que tens en loteria aixo es un exemple menor, pro per quedarte tranquli consulta un profesional.

 

Hola àlex imagino que són normals aquests canvis, intento controlar-los, però moltes vegades em superan. Espero anar pulint.

Waipu Carolina, la verdad es que escribirlo me va bien. Y tienes razón, soy una persona que duda, que necesita respuestas y, por desgràcia, muy sensible.
Gracias por estar ahí, me va muy bien leer vuestros blog y vustros comentarios. besos.

 

Publica un comentari a l'entrada